October 14, 2011

Raya ka, PilihanRaya

Hari tu masa diorang buat sambutan Raya 1 Malaysia tu, it was so happen di adakan di kampung kami. Masa PM mai melawat rumah sebuah keluarga yang memerlukan tu, memang betui-betui belakang rumah aku.

Jalan raya pada hari tu memang jam betui lah. Nak masuk pun tak boleh, nak keluaq lagi lah tak boleh. Dari pukui 9 pagi dah jam dah.

Hujan pulak tu dari malam sebelumnya sampai pagi hari acara tu. Padang sekolah tempat depa buat acara tu apalagi lecah macam bendang lah.

Aku dengan adik aku pi jugaklah kat sekolah tu, nak makan free lah konon nya. Kami jalan kaki saja, walaupun depa kata ada bas. Tapi sorang kakak tu habaq yang, depa yang naik bas, dari depan rumah aku ke sekolah tu (1/2 KM saja) sampai dalam masa 2 jam. Nasib baik aku tak naik bas. Jalan pun tak penat mana pun.

Aku tak nak cerita banyak, nanti aku upload gambaq-gambaq. Hang pa tengok sendiri.

5 comments:

pB said...

AuntyN


cepat cepat lar update

merapu said...

tak sabar nak tgk gambar

maRLinda said...

Salam Aunty N :)

Mana more news?
Rindunyaaaaaaa :)

Alinlai said...

gambar dah expired la kan kekeke...

awais khan said...

learn quran online.
online QURAN explore