August 11, 2006

Isyyy Tukar Lagi No.....

Lepas dok consider pi mai pi mai, macam-macam dok fikir tu, even teringat nak mintak tolong dari Coco a.k.a Iced_Nyior. Thank you Coco, it was kind of you to offer. Bukan aku nak mintak tapi dia yang offer so tak lah nanti orang ingat aku tergedik-gedik nak suruh dia modify :-). Tapi bila aku fikir balik, dia tu student so entah-entah aku akan ganggu dia nak buat assignment ke, nak study, nak enjoy dengan kawan-kawan. Malu aku nak susahkan orang ni, jadi aku ambik keputusan untuk tukar balik ke blogger template. Tak lama lah jodoh template yang aku suka giler tu dengan blog aku ni. Tak per lah, dah tak compatible nak buat macam mana kan.

Kalau dah tahu baik lah tukar or do something kan?.Tak nak lah pulak orang ingat aku ni dah bodoh sombong pulak tu. Macam gambar kat bawah ni hehehe.

Photobucket - Video and Image Hosting

Harap-harap lepas ni apa browser pun boleh pakai bila lawat blog ni.

Aku ni memang tak ada kerja lain asyik dok tukar template aje kan. :-) Nampak sangat tak ada apa value pun blog ni lately. Tak ada benda yang menarik happening here, right?. :-) It could be just the reflection of my life too.

Stay safe and be happy, have a good weekend everyone.

p/s I may have a date with one of the bloggers next week. Anyone care to guess who that might be? Present for correctly guessing the blogger's name? Nanti nak kerosek laci dulu tengok apa boleh bagi hadiah. :-)

17 comments:

Queen Of The House said...

Tak apalah AuntyN .... asalkan bahagia and asalkan semua orang boleh baca. Ni mak student kat sini pun suka juga bega-bega template, macam tak ada kerja lain, hehehe :-)

Queen Of The House said...

P.s. Kalau nak 'commission' kan I buat template pun tak apa - FOC sebab source pun FOC - just tell me what you like :-0 Hahaha sah tak ada kerja kot!

Ari said...

Ah..I like this one..tidak menyakitkan mata..hok dulu tu..tulisan dia haluih sangat..saya orang tua..mata rabun..Hok ni..comei..

MAMARISYIA said...

hehehe...MR cepat cemuih kalau template yang ada tak berapa sebati ngan diri..pastu mulalah nak tukaq template lain!!

AuntyN said...

QOTH : Ada geng jugak AN ni rupanya hehehe. Terimakasih sebab bagi offer nak buta template free tu. Bila rasa dah bosan dgn template ni AN contact QOTH OK :-)

En Ari : Terimakasih. Welcome to the rabun club :-)

MR : Cemuih dgn template tak apa, jangan cemuih dengan Cik Abang sudah lah hehe. Bahaya tu :-)

Anonymous said...

saya rasa nak juma cik Atenah betui ka? Kirim salam noo


az

ety said...

AN, jumpa Tenah ke?...dia kan ada balik ...

Ordinary Superhero said...

Yeay,....dah boleh baca without having to change to IE.

Susah susaaahh aje.

JoKontan said...

nak itot.....

AuntyN said...

az & ety : mana tau nak jumpa tenah tu? :-)

OSH : what friends are for :-)

Tj : nak itut? mai la sini.

UglyButAdorable said...

maner-maner pun boleh...it's so nice of you to accomodate to others need...thumbs up!!!

easylady said...

Kalau tersasar ke KLtu,Kasi taulah.. Ada rezeki boleh jumpa dengan AN.

Iced Nyior said...

AN takyah nak segan :) I'll take a look at it sometime next week. Coz PC tgh diupgrade (60+80GB hd...yay!) dan direformat and what not :D

SO far now still kinda free (sbb baru start sem :D) - kalo end of the sem baru busy giler arr

AuntyN said...

adorable : :-) Thanks

easylady : InsyaAllah, one fine day we will meet.

iced_nyior : coco, tak per lah, thanks so much anyway. I kind of like this template already :-)

lifecuppa said...

kadang2 template tukar ikut mood tu AN, bila ada mood tukar manjang, kalau tak der mood..apa pun tak jadi tu...anway this latest one, i like more ;D

tak gheti nak guess sapa lah nak date ngan AN, tapi insyaallah Sunday next week kami pi penang tau! pi bayan baru...dekat ka ngan tempat AN tu???

AuntyN said...

Onde2 : Bayan Baru? Nuuuuuunn jauh di Pulau tu. AN ni di seberang.

lifecuppa said...

laaaa kat seberang ka?
tak pa! tak pa! kalau ada umoq kita jumpa nooo...