October 13, 2006

Selamat Hari Raya Aidilfitri 1427H


Selamat mempertingkatkan ibadah di akhir Ramadhan 1427

dan

Selamat Menyambut Hari Raya Aidilfitri 1427

Jika ada salah dan silap
AuntyN mohon keampunan dari hati yang ikhlas

Assalamualaikum.

20 comments:

azham said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Bergen said...

Selamat Hari Raya to you and your family, ma'am.

Mama Rock said...

AuntyN, may you and your family have a blessed Eid. Selamat hari raya!

Mutiara said...

Selamat hari raya to you and family too N. sesama kita bermaafmaafan.

meandbaby said...

Salam Aidilfitri dari kami sekeluarga...

alinlai said...

Selamat menyambut Aidilfitri semoga riang ria di hari raya nanti :)

~ahni~ said...

Waalaukumsalam.

Selamat Hari Raya - awalnya Aunty... saya rasa raya tu macam lambatttt lagi...

cm said...

Selamat hari raya...semoga sentaiasa gembira di hari raya

ariffinsbr@yahoo.com said...

Selamat menyambut kedatangan Syawal, selamat Hari Raya.

AuntyN said...

deletekomen : awat delete comment tu?

bergen, mamarock, kaksal, meandbaby, alinlai, ahni, cm, arifinsbr : terimakasih, sama-sama.

Kak Teh said...

N - macam u katalah - awainya nampak anak bulan!tak ada jerebu kut.
Selamathari raya maaf zahir dan batin - tersalah cakap, tersilap type dan banyak ter yang lain.

Ordinary Superhero said...

Aikk, orang kat sana dah raya awai ka? Lepaih ni nak stop blogging sbb nak buat kueh raya ka?

Salam Eid Mubarak untuk Aunty dan Keluarga. Maaf Zahir Batin.

Noticed you have deleted the two previous entries. Bakpo weh?

JoePerantau said...

cepatnya mengewish selamat hari raya :-)

samalah di sini, Selamat Hari Raya Maaf Zahir Batin

Anonymous said...

Selamat Hari Raya
Maaf Zahir Batin

royce said...

anon kat atas tu saya

atenah said...

aik dah naik kad raya?

AN minta maaf zahir batin

AuntyN said...

Kak Teh : shhhhhhh!!! Jangan bising pasai nampak anak bulan tu :-)

OSH : Trick orang malas update blog ni.

Joe, Royce and Tenah : Sama-sama lah.

mak aji said...

Mood raya dah AN? Anyway, I wish the same to you.

AuntyN said...

MakAji : same to you. Thanks.

Kak Lady said...

Kak N...SELAMAT HARI RAYA AIDIL FITRI....

Maaf jika ade terkasar bahasa...terguris perasaan semasa kita di alam blog ni...

Semoga kak N selamat kemana jua destinasa di musim perayaan ni...