September 27, 2005

Testing, Testing 1 2 3

Ini kali ke tiga aku tulis entry. Semalam aku ada save as draft, tapi bila buka balik nak publish tengok tak ada pun entry tu kat dalam index aku. Mana pergi nya aku tak tau.

Kali kedua aku tulis balik entry tu dah publish dah tengah malam semalam. Pagi ni buka tak de jugak entry tu. Hilang jugak ke ni....

Ni kali ke tiga. Nak test dulu, kalau tak OK jugak makna nya aku nak kena rihat dua tiga hari kut.

Laaaa, keluar pulak dah!!!

11 comments:

Anonymous said...

Just thought I'd let you know about a site where you can make over $800 a month in extra income. Go to this site   MAKE MONEY NOW  and put in your zip code..... up will pop several places where you can get paid to secret shop, take surveys, etc.  It's free.  I found several and I live in a small town!

ailin...in aalborg said...

Selalunya cam tu, Aunty--Third times' the charm.

AuntyN said...

Third time the charm Ailin... Susah sungguh sebab kena type satu cite 3 kali.. Hari dok keluar komen 2 kali pulak. Apa hal lah pulak denagn blogspot ni entah lah....

AuntieYan. said...

Ha, ha....N, tu pasai Kak Yan dah berhari tak buat entry.....naik fed-up...berapa kali nak taip the same story??? Tu, tengok le...komen keluar 2 kali pulak dah...rehat dulu gamaknya.

AuntyN said...

Kak Yan : Selalu tak jadi macam ni. Bila save OK dah, tau tau semalam jadi maca tu geram jugak lah.....

JoKontan said...

Aunty,

Udah kena beberapa kali dah sebegini.

Moh nak give up gak.

Just nak share. Kalu saya, saya tak safekan kat draft. Tokleh percaya server 'Maya' nih.

Saya save di hard disk.

Then kopipes jee lah.

salamzz

Anonymous said...

Mememang tak ada tuah! Setiap kali ada cabutan, nombor orang lain juga dipanggil.Orang Cina kata, tak ada ONG!

AuntyN said...

Tj : Malas sebenarnya nak save kat hard disk. But then again, I need to start saving lah jugak, kut kut terjadi apa2 nanti tu..

Anon : Wo selalu kurang Ong bukan tatak Ong tu. Itu pasai kemarin manyak suweiii...

job opportunitya said...

Suitable blog, its very good. I liked the site its
from so much I have to visit it again! I surf the web
for blogs like yours in my spare time.
I was in love with your white gold cross diamond necklace blog site.

10 Best Home Based Business said...

Super blog. I web surf when I have the time for
blogs like this one.Your site was nice and will be
visited again!
Go and find my best home based business franchise blog.

Anonymous said...

I have been looking for sites like this for a long time. Thank you! Decoration for party in interior design Lesbian anal strapon http://www.insurance-5.info 21 tires buy didrex sport Isales management training Health market dental procedures dodge neon turbos boating in england http://www.water-bed-sheet-5.info Freezer tote Designing fire alarm systems What year was the digital camera invented in rhinoplasty Support for epson printers lamictal rash picture