January 09, 2006

Selamat Hari Raya AIdilAdha 1426

Esok dah nak menyambut hariraya AidilAdha, aku ni, semasa entry di tulis masih kat KL ofis. Datang sini pagi tadi, malam ni nak balik. Flifht dah tu tak ada yang awal ke Penang. Pukul 10.00 malam baru ada. Jadinya bila aku betul-betul sampai kat rumah dah Hari Raya dah.

Amboi, tapi masih jugak teringin nak update blog. Baru je ni habis meeting dengan customer tadi tu. Lepas ni nak berjumpa sekejap dengan Arc (sorang tagger ni) sebab nak berikan duit tabung ayam yang dah di amanahkan dari Joe Perantau. Duit tu nak di dermakan untuk 3 orang anak kawan dia yang perlu bantuan membeli peralatan sekolah. Lepas tu akan ke airport, to beat the jam dan juga kalau aku ada rezeki InsyaAllah, dapat earlier flight to Penang.

Kepada semua pengunjung blog ni yang berugama Islam,

SELAMAT HARI RAYA AIDILADHA

DAN

HAPPY HOLIDAYS TO THE OTHERS.

25 comments:

anedra said...

Selamat Hari Raya Aunty N! When I eat my rendang nanti I will remember you! hehehe!

marlinda said...

Selamat Hari Raya auntyN! Hish anedra sebut rendang la pulak... hish...

Wati said...

Hi, I saw your blog while googling for "puding karamel" recipes in the net :D, I've read some of your post then. Nice meeting you.. oh, I'm not malay, I'm indon (as how you said it) living in Geneva, Switzerland. Reading your blog somehow get me closer to home :)

AuntyN said...

Dena : Thank you for remembering me when you eat your rendang. I am sure it is as nice if not nicer :-).

Marlinda : Ye lah kan isyy, dena ni asyik sebut rendang pulak.

wati : Nice meeting you too wati. Will go read your blog soon. :-)

Kak Teh said...

N - selamat hari raya and maaf zahir dan batin! Me no rendang here!

anggerik merah said...

Selamat Hari raya aidil adha untk AuntyN and family.

MA said...

selamat hari raya eidul adha !

fatihah said...

selamat hari raya qurban aunty... =) hope u had fun!

Kopisuam said...

AuntyN,
Ni ada duit free lagi untuk aunty jom lee ke sini...

http://kopisuam.blogspot.com

JoKontan said...

Salam Hari Raya Aidil Adha.

"Amboi, tapi masih jugak teringin nak update blog.."

I think I know that 'itchy' feeling..:))

cyberdad said...

Selamat Hari Raya AidilAdha, AuntyN.

Kira "pengorbanan" sorang pekerja kepada kompeni la kiranya :)

sya said...

Selamat Hari Raya Aunty N... Dah balik rumah tu mesti penat semula tuh.

sya said...

Oooppsss bila Mak Andeh jadi jejaka hensemmmm .. emmuaaahh

Ordinary Superhero said...

Salam Eid ul Adha. Masih belum terlambat kan? Baru hari raya kedua... :)

Kak Lady said...

Salam Hari Raya Aidil Adha untuk kak N...Lady ni baru log in sebab rasa penat baru balik dari kampung...dah tua2 camni lah...

AuntyN said...

Kak Teh : No rendang but got what arr?

Anggerik : same to you :-)

MA : Macho nye!!!! hehehe

fatihah : I slept half of the day!! Too tired!!
Hope you had fun my dear.

kopisuam : hmmm duit free? Halal ke?

TJ : gatai semua jari-jari ku ini hehehe

CD : Haah pengobanan demi gaji at the end of the month :-)

sya : Tergolek dog sya bila sampai rumah tu.


OS : same to you and family.

lady : Balik kampung jugak raya haji pun? Best tu.

Audra said...

Oh.. you were in KL recently.. hmmm...

Ewok said...

Aunty N,
apa habaq? lama tak masuk blog u ni after cuti kat kg. lega aihh dpt jumpa you hari tu even tho sat saja. Now back to cold gloomy London. Sigh.

Selamat Hari Raya dari chek di sini

AuntyN said...

Audra : I was there for a rush day trip.

Ewok : Tu la. I dok heran mana pi ewok lama taknampak tu. Chek dok hibernate jugak ka? It was nice meeting too :-)

cL said...

AN : saya ada lagi nih. jgn la dok pk saya merajuk. saya ni kdg idea meraban mencurah2, kdg tu terus black-out..

i m eyeing for ur new entry sbb yg ni dah cam ada bau bau basi. tu la yg malas mao komen!

AuntyN said...

cL : OK will update soon. Baguslah kalau tak merajuk. Risau jugak tu, ingat kan my fevret "stalker" dah tak nak masuk sini. Dok tengok kat blog lain ada je nama tu hehehe.

open365dayz said...

Hi #NAME#. Just found your site via ebay. Although I was looking for ebay I was glad i came upon your site. Thanks for the read!

10 Best Home Based Business said...

Hype blog. And I admire your site and plan on
returning to it! When I web surf it always helps me to
find great blogs.
Please consider looking at my home based business work at home blog.

Anonymous said...

Keep up the good work
ppc graz rhinoplasty in islamabad Dizziness caused by bextra free fun new slot video Lesbian strap on love Lazer eye surgery risks Www free financial bookkeeping courses to trial balance Meridia and diabetes Employee management pay per click danger of breast implant

Anonymous said...

Keep up the good work Miami best beach hotel location