December 01, 2005

Jom Gi Ganu (Betul ke tu?)

Hari ni (Khamis) aku nak mulakan perjalanan ke Trengganu. Mula kami akan ke Cyberjaya dulu ambik Kak Long. Stay overnite kat rumah SIL Kak Maz dan jumaat pagi baru nak convoy dengan Abang Lang ke Kuala Trengganu. Mula tu plan nak ambik Angah sekali kat Seremban tu, tapi dia call tadi kata dia dah nak balik esok, dan kemudian dia ada games kat Bukit Jalil dan nanti dia balik ada training lagi. Akan cross path lagi aku dengan Angah. Tapi tak apa sebab adalah hikmah di sebalik itu. Angah boleh temankan maktok dan bibik semasa kami di Trengganu.

Banyak sungguh komen dan petunjuk tentang tempat makan, tak ketinggalan well wishes untuk berhati-hati dalam perjalanan aku ni. Terimakasih yang tak terhingga. Tak tahu lah aku samada dalam masa yang begitu singkat, aku dapat memenuhi semua cadangan2 itu ke tidak. Namun aku akan cuba untuk enjoy the trip, stay safe dan makan sebanyak mungkin makanan Trengganu :-), :-)

Kepada pengunjung yang begitu prihatin, terimakasih aku ucapkan, dan aku akan hanya dapat update blog ni minggu depan. Jadi jika ada yang datang tanpa apa-apa update, please be patient. Terimakasih atas kunjungan anda.

24 comments:

RojakBuah said...

klaut-klaut2..weii.....nananana..gannu kiterr......

atiza said...

kirim kepok lekor seguni, sos colek 10 botol..boleh Kak N?

Norahalim said...

tengok2 sat gi dok randuk ayag saja...hehehehhe...

Audra said...

Ha Kak N, lupa nak cakap.... carik aiskrim goreng kat Pantai Batu Burok.. hehee best!

;)

P/S: Have a safe trip!

Bilal said...

AN,

Guanu....weiiii....have a safe journey... :-)

CikNi said...

Semoga selamat di sepanjang pergi dan balik perjalanan auntyN dan semoga enjoy!

saya jarang enjoy kalau pergi ke mana-mana, nanti saya blog about it

d'arkampo said...

kak N.

Hati-hati drive atas jalan basah.

bergen said...

See if I can wire Dato' Idris Jusoh to organize a welcome reception for our convoy at the border to receive your historic arrival to Terangnu. Otherwise just look out for the Selamat Datang sign if it hasn't been washed faded by the rain already.

dr in the house said...

Safe journey---gi lepak kat pasar payang

cL said...

AN : makan tu kena jaga2 jugak. takut kena food poisoning cam saya nih. seksa wooohh.....sedari mlm tadik asik muntah2, cirit birit. sib baik tak kena time dlm belon, kalu tak maunya haruuu biruu.

baru masuk keje today takkan nak ambik MC pulak....uwaaa...

cL said...

AN : makan tu kena jaga2 jugak. takut kena food poisoning cam saya nih. seksa wooohh.....sedari mlm tadik asik muntah2, cirit birit. sib baik tak kena time dlm belon, kalu tak maunya haruuu biruu.

baru masuk keje today takkan nak ambik MC pulak....uwaaa...

Anonymous said...

http://sumbanganikhlas-khaliza.cjb.net/

Selalulah bersedekah. Rasulullah bersabda:
"Sesungguhnya sedekah itu akan mengurangkan kepanasan(siksaan)
kubur daripada orang yang selalu memberi sedekah dan hanya
sesungguhnya orang mukmin itu akan bernaung dibawah naungan
sedekahnya di hari kiamat." Riwayat Tabrani.

anedra said...

Have a safe journey aunty! Kalau makan keropok lekor dengang sata tu, ingatlah saya! sedapnya!!

JoePerantau said...

Selamat jalang Autn Eng, makang nasik dengang ikang singgang jangan luper padi seberang :-)

Bonzainal said...

Jangan lupa singgah kat Cendering makan nasi dagang dan pulut lepa.

Kak Lady said...

Selamat Jalang AuntyN...moga selamat ke semua destinasi...jgn luper beli kepok lekor byk2...

Ely said...

enjoy ur vacation!!! stay safe ok.

anggerik merah said...

AuntyN, have a safe trip to/back from Ganu

d'arkampo said...

nice meeting u..kak N and Abg Z and the kids.

OOD said...

auntyN,
baik2, n buat baik selalu!

AuntyN said...

Thank you for dropping by. Alhamdulilah dah selamat sampai balik rumah ni.

Home Based Business Work said...

I peep the web for blogs just like this one.
Airtight blog. Your site was off the chain and I will
return!
Please go over my best home based internet business blog.

Anonymous said...

Wonderful and informative web site.I used information from that site its great.
sofas austin texas Gilson snowblower tires generic cialis Baggrundsbillede spyware Levitra website linux hosting Bangkok propecia isuzu realtors free hardcore gallery order cialis Female version viagra Lamborghini lp640 gen cialis 10x20mg $69.90 cheapest poker texas turbo Chubby girls clothing 24 hour car rentals in schaumburg illinois http://mattress.freeservers.com/driveway-access.html

Home Based Mlm Business Opportunity said...

Home Based Business I have found a program that drives specific targeted traffic to your home based business opportunities. Anyone can use this system and implement it to your very own web site you have now. This seems to be a company who has cornered the market with their home business opportunities and providing targeted traffic for work at home campaigns. They even customize it for your campaign if you wanted so you get specific targeted traffic for your project only. This method is a no-nonsense, set it and forget it system, which will virtually run on 100% autopilot. People just like you are earning enough money to quit their jobs within the first month. Try the system before you fire your boss. Stop worrying about the bills, cancel your daily commute, never leave your family for a job that is making someone else rich, and start living your life the way YOU choose! New fail-safe system virtually runs 100% on autopilot. Just set it and forget it! - Your Traffic Driver System The best part about this company is that they also are experts in providing custom branded autoresponders and powerline systems that you can brand to your own company and content online live.