May 02, 2006

Sabar itu separuh dari Iman

Sabar je lah dengan blogspot ni..........

Aku post satu entry (bukan sambungan cerita) click publish, tapi tak keluar-keluar.

Check posting index kat dashboard, ada dah kat situ, tapi tak keluar kat blog.

Sabar je lah .....................

4 comments:

alinlai said...

iye sabar tu separuh dari iman :)cuba lagi dan lagi dan lagi.....

AuntieYan. said...

N : Itulah yang terjadi pada kak Yan lately nih...yang membuatkan naik fed-up nak mengupdate.......:-(

AuntyN said...

alinlai : memang terus mencuba ni :-)

Kak Yan : Sabar je lah. :-)

Anonymous said...

You have an outstanding good and well structured site. I enjoyed browsing through it
Colorado home owner insurance