November 15, 2005

Dah Lama Tak Update Blog Ni

Dah seminggu dah ni aku tak update blog ni. dah seminggu dah rasanya. Rasanya tak pernah sampai lama macam ni kan. Rasa gian dah ni. Ada dua cerita dah aku tulis tapi tak sempat nak update lagi ni. Sibuk sangat ni. Gambar2 BBQ hari tu pun belum upload lagi. So sampai I can really update with a write up, I will leave you all with this picture.

14 comments:

bergen said...

Bergen <---- visits ur blog every day for entries about home-life, family and domestic events. Keep 'em coming, ma'am. You've got a loyal fan right here.

Anonymous said...

setia menunggu & menanti..muah muah...

arc

RojakBuah said...

busy ke Mama??tak per..relaxx dulu...hehehe

cyberdad said...

peh! what a window! :)
takpe AuntyN, ramai sanggup menunggu update nih..

atasya said...

tunggu gambar BBQ nih hehe

Kak Lady said...

auntyN...baru dapat log in setelah berbakul-bakul marahkan streamyx tu..(bising2 sendiri je..bila tepon streamyx..terus lupa nak marah2)...wah...besarya screen dia...syok tu..

fatihah said...

aloha aunty.

aiseh sori aunty. td silent phone la. kat opis ler. come down to kl la. leh cite2 pjg. ;)

anggerik merah said...

Aunty N...ha..kalau besaq tu punya screen kan best..

tj said...

Aunty,

Udah 6x click kat ur url.

Kalau Tak dapat lanyak, colek pun jadi.
Walau Tak dapat serunding, dulang pun jadi

Kalau Tak dapat banyak, sikit pun jadi.
Walau Tak dapat daging, tulang pun jadi....

He he,. ada apdet baru..

MA said...

Kak N : awat ? tak dapat gambar makcik dlm telekong ka ?

hahaha....how apt is the picture !

Lana said...

Hi AuntyN.. lama tak leave comment, tapi dok baca yr entries selalu..Hope it's not too late to wish you a Selamat Hari Raya!

AuntyN said...

bergen : thanks for always frequenting my blog, but you are a good writer yourself.

arc, JB, cyberdad : sabar ye.

tasya : tengah di usahakan ni :-)

Klady & Anggerik: kalau dapat macam tu punya scrren tak payah pakai spec dah tu hehehehe

fatihah : bila free please call me. Tks

Tj : ada sikitaje, nanti kita bubuh banyak sikit OK

MA : betui tu tak jumpa yang pakai telekung, kena contact Adiejin Production kut, (tapi dah tutup dah) hehehe

lana : Selamat HAri Raya to you too.

Best Home Based Business said...

Excellent blog.  I go though the web in search of
blogs like this one. Its so good, that I plan on
returning to its site!
Once you sign on, check for my small home based business opportunity blog.

Anonymous said...

Keep up the good work mazda water pump replacement Moom skin care products Strippoker juegosjuegos Butalbital delivery canada Kia in vietnam 1970 by unit Aloe vera 98 skin rosacea vinyl plotters