June 04, 2005

A bouquet from Anak Dagang

Image hosted by Photobucket.com
Cantik kan?

14 comments:

Iced Nyior said...

OM!!! BESDAY AKU 25 SEPTEMBER...JGN LUPA OK? kang 25 August i remind u :))

(aku dah melampau dah nie)

Cantik bunga tu...i tak pernah dpt bunga utk apa apa sejak lahir *nangis & buat muka kecian skit*

atenah said...

eh AN, i put nak put up gak le bunga yg i dapat, boleh tak?

JoePerantau said...

OMAR!!!!!!!!!!!!!!, aku punya birthday 30 October, halloween day. jangan lupa yerk, ko nak address aku sekarang ker? LMAO

aku tak nak bunga, aku nak cash jer :-)

cn said...

selamat lah bunga tuh campur2..kalau red roses lain makna tuh .. hehehe

Anak Dagang said...

Coco,

Nak suruh bunga utk birthday aje ke. Kesian jugak baca cerita tak pernah dpt bunga hehe..nanti buat blog sikit pasal bday.

Joe,
Laaa ingat nak bunga jugak LOL..Utk bday kau , buat doa kenduri selamat aje. Nanti celebrate makan-makan :).

CN: AuntyN dah bagi tau dan pesan awal-awal bunga favorite dia ialah RED ROSES. I ignore the meanings what each rose would represents. Harap maklum :).

onde2 said...

you rose bouquet is so lovely!

1na said...

cantik la auntyN,

jeles nie ... hehehehe

last time dapat bunga ros... masa graduation in 2001.

emmm napa ada 2 kaki payung (purple and hitam) annnnd bulu ayam? nak sebat sapa2 ke? hehehheeh

crimsonskye said...

lovely roses for a lovely lady :)

happy belated bday auntyn.

AuntyN said...

coco : Amboi siap hint kat blog aunty lagi ek?

Tenah : bubuh lah tenah, biar berseri tu.

joe : nanti aunty hantar bunga taik ayam for your birthday OK?

cn : red roses for love right, memang Om sayang tapi sayang sebagai aunty je kan Om kan? LOL, nanti turun saham si Om tu.

Om : thanks for answering to all of them, diorang jeles tu hehehe. Buka blog balik lah so that tak payah diorang nak pesan thru my blog lagi ni

onde2 : memang cantik pun. thanks to Om.

a.k.a : La nampak sampai bulu ayam ke? Gambar tu diambik kat ofis, nak sebat sapa2 yg tak buat keja lah tu LOL

crimsomskye : Thank you *blush, blush *

Javard said...

happy besday auntN..amboi mak menakan birthday hampir serupa dengan mine yeah...mine is exactly a month after yours....what a coincidence...thanks for dropping by...sorrylah kelam kabut...but thanks

AuntyN said...

J : thanks, apa pulak kelam kabut. At least dah terubat rindu kat maktok tu. Insyaallah will drop by again. Dah take note dah birthdate tu.

atenah said...

amboi Om, banyaknya komen, bila nak buka balik yr blog? I'm waiting....

Anonymous said...

Looking for information and found it at this great site... »

Anonymous said...

That's a great story. Waiting for more. » »