April 05, 2005

Ayin (2thn), Kak Long (7thn) dan Angah (5thn)

17 comments:

Anonymous said...

N, bila nak boh gambo depa yang terkini.....ehemmm...senang mak-mak nak buat pilihan...

Auntie Yan.

AuntyN said...

Kak Yan, takut satni ramai yang dok beratur kat muka pintu, tak larat nak tepis pulak, hahahaha. Lagipun budak2 la mana nak mak2 pilih tu...

DeLiNn said...

:)

AuntyN said...

Delinn, manisnye senyuman mu itu terimakasih sayang.

Batrisya88 said...

mak oiii..

sedondon.. seacuan...sejibik cam Aunty gini.. esp muka along & Angah

faith said...

sweet girls, mcm maknye...(patut ler..)

AuntyN said...

Bat & Faith, belum jumpa aunty lagi camna dah tahu anak2 macam mak dia ni hah? Neway, terimakasih. La ni deh besaq lain sikit dah tu..

atiza said...

er..saja je la gatal nak tanya..

dah ada pernah orang bertanya ke?

sure lelawo macam maknye sekarang, ek?

Kak Teh said...

ish ish ish, chomey chomey nyaaa! nak palit kapork lah!

AuntyN said...

Atiz, besar tu sapa nak tanya lah, orang utagha kata budak2 kanyiaq lagi tu. La ni tu tak tau lah, ada jugak la yg kami dok dapat phone call dari boys, tapi depa kata classmate, tak tau lah atiz budak2 la ni.

Kak Teh, nak palit kapork tang mana tu?

stillconfuse said...

kak long tu mesti lawa skang ni...

Puteri said...

:)
nak senyum cam delinn gak.

AuntyN said...

Anne, Kak Long bukan saja lawa, dah debab dah la ni. Makan nye berselera habih. Blouse aunty habih di kebasnya. Hopefully nanti masuk kolej boleh turun badan dia tu sikit. Ni kalau dia tau mama dia ngumpat dia ni mesti marah ni.

Puteri, senyum manis untuk aunty ye?, thanks, awat nampak macam cebik je?

Anonymous said...

comel anak-anak AuntyN... macam mana la rupa diorang time ni ya..

Om

AuntyN said...

Om, dulu comel sekarang cun melecun lah tu, hahaha. Kalau gambar sekarang nanti ada pulak yg nak gigit jari ke, tido tak lena ka, kan susah tu, hehehe

CN said...

alalalala..pandainyer diorang posing..

shidah said...

auntyN - anak suma come2 lesung pipit lagik. AuntyN pun ada lesung pipit gak? mesti come jugak kan?