March 06, 2005

Lovey-Dovey In the Morning

Setiap hari, ritual untuk hantar hubby pi kerja ialah, cium tangan say bye, close and lock the door. Hubby akan guna pintu belakang bilik kami sebab pintu ini yang terdekat dengan kereta dia. Pagi khamis lalu, tengok banyak bunga melor kembang kat belakang rumah so, I went out to fetch them. Give some to hubby to put into his pocket. Dia pun jalan ke kereta.
Dekat nak sampai kat kereta aku panggil dia.

Me : Ba...
Hubby: *looking puzzled* Awat?
Me : * Cheeky smile* I love you... *smile*
Hubby : Smile back* La, ingat apa..
Me : Ok drive carefully, bye.

Aku pun masuk dan kunci pintu.
5 min kemudian, there was a knock on the door.
Buka pintu tengok hubby kat muka pintu.

Me : *Puzzled* Awat?
Hubby : Lupa benda ni.. * Ambik something from the table next to the door*.
Me : * Cheeky smile on* Ingat tak jadi pi kerja pasai I cakap I love you tadi.
Hubby : No reply, close the door after him.

Romantik tak?

7 comments:

atenah said...

apsal tak menari2 keliling kereta, keliling pokok baru macam SRK and aishwarya rai :)
auntyN setuju tak when i say that org lelaki ni kena train to be romantic?

AuntyN said...

Ye lah Tenah, memang kena train pun. Tapi hubby ni depan orang dia malu nak tunjuk. Kadang2 tu bila mai mood romantik, boleh tahan jugak, suap menyuap lah, tidoq atas riba lah. Nanti aunty cite lah sikit.

stillconfuse said...

anne pun lebih suka make the first move...

Pastinya, AAK said...

Romantik banget ...

Lelaki mmg cenggitulah. Mana boleh romantik sgt nanti hilang 'kekebalan' dia. Singgah dari blog MA. Selamat menulis.

atiza said...

aunty..finally dapat masuk rumah..duk ingat nak mai tapik bz bangat..
romantik gak aunty nih ek?

miz_ct said...

AN.. Wow! :D .. romantik gitu!.. bestnye :D

Anonymous said...

Looking for information and found it at this great site... hypnosist quit smoking Valtrex yeast infection smoking smoking stop smoking smoking you can stop stop smoking support group boston Stratosphere casino and towerlas vegas overprescribing prozac zoloft women Valtrex and liver kidney damage Stop+smoking+hints taliban answering machine bensenville stop smoking service Tv series angel downloads sex with full figure woman http://www.prostatecancer6.info/biofeedbackhelpquitsmoking.html Lasic eye surgery in mississippi Poetry with black cadillac quit smoking programs chicagoland area